OVER ONS

Wij streven ernaar om de machinist zo zelfstandig mogelijk te maken! Unicontrol en 3DPartner. Zo kan het ook!

Unicontrol 3D is het meest gebruiksvriendelijke 3D-machinebesturingssysteem op de markt voor graafmachines, wielladers en bakladers. Sinds onze start in 2018 zijn we met ons unieke systeem gegroeid naar 20 landen en installeren we 3D-systemen wereldwijd. In samenwerking met aannemers en de harde praktijk ontdekten we de behoefte aan een gebruiksvriendelijk en eenvoudig 3D-machinebesturingssysteem. Unicontrol 3D is ontwikkeld, met een snelle installatie, intuïtieve interface en een redelijke prijs voorop. Unicontrol 3D daagt de industrie uit. Machinebesturing kan eenvoudig worden gemaakt!

3D PARTNER

Voor Nederland hebben twee servicegerichte specialisten, met samen ruim 35 jaar praktijkervaring hun krachten gebundeld onder de naam 3D Partner. Surveyour (Zuid Nederland) en BMC Consultancy (Noord Nederland)

PROFESSIONEEL EN DOWN-TO-EARTH

Eén professionele partij in de sector die flexibele GPS oplossingen biedt voor groot- tot kleinbedrijf.

Omdat we goed georganiseerd zijn kunnen we op alle mogelijke vlakken service en support bieden.
Met onze ervaring, down-to-earth communicatie en gevoel voor klantbehoefte mag je als klant, groot of klein, rekenen op een hoge servicegraad!

3DPartner. Zo kan het ook!

KEEP IT SIMPLE

Unicontrol3D is ontwikkeld in samenwerking met aannemers en machinsten. Een gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd 3D-machinebesturingssysteem voor de machinist van vandaag. Het is gemakkelijk te leren, in een mum van tijd maak je eigen projecten in 3D tot een succes!

DE KLANT IS KONING

We begrijpen de waarde van tijd en geld. De voortdurende dialoog met onze klanten heeft ons geholpen een sterk ondersteuningsteam te ontwikkelen die er altijd zijn als de machinist hulp nodig heeft.