EENVOUDIG SYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES

Unicontrol 3D is een zeer intuïtief 3D-machinebesturingssysteem voor alle soorten graafmachines. Het is onze missie om het werk van de machinist te zo eenvoudig mogelijk te maken en onnodige uitdagingen te vermijden. Daarom hebben we een zeer intuïtief en gemakkelijk te leren systeem ontwikkeld waarmee iedereen direct aan de slag kan. Alle grondverzet moet eenvoudig en beheersbaar zijn.

Heb je interesse? Lees hieronder meer over de specifieke onderdelen van Unicontrol 3D. Of neem contact met ons op!
Oplossingen voor wielladers

Sensoren

Onze fast-tracking sensoren houden je nauwkeurig en doorlopend op de hoogte van je werkvoortgang.
De supersnelle sensoren meten alle richtingen van pitch/roll, giek, stick, tilt tot en met de bak. Unicontrol 3D ondersteunt zwenkgiek, dubbele giek, kantelbak en tiltrotator met geavanceerde sensoren.
Helling en diepte worden real-time bijgewerkt, resulterend in een super snelle en nauwkeurige geleiding.

Verdere technische specificaties lees je terug op de datasheet onderaan deze pagina.

SNELLE SENSOREN >

ANTENNES

Met een dubbele GNSS-box en antennes kun je positioneringstaken nauwkeurig en zonder wachten uitvoeren met minder fouten en hogere productiviteit.

TABLET

Het gebruiksvriendelijke Android-systeem en het display organiseert je werk. Ongecompliceerde menu’s en data maken de software interface toeganglijk op profesioneel- en startersniveau. Raak je scherm aan en je bent gestart. Je hebt alles bij de hand op de robuuste tablet gemaakt voor gebruik in de bouw.

DATAFLOW

Met deze cloudoplossing kun je ontwerpbestanden uploaden en je projectgegevens delen en bijwerken.
In een mum van tijd wissel je data uit tussen machines en kantoor. Je hebt altijd toegang tot je gegevens, ongeacht de locatie.

Lees meer >

brochure

Download