MAKKELIJKE 3D MACHINEBEDIENING VOOR WIELLADERS

Unicontrol 3D is een intuïtief 3D-machinebesturingssysteem voor alle soorten wielladers. Onze belangrijkste taak is om het werk voor de machinist gemakkelijker te maken. Daarom hebben we een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarvoor geen technische kennis nodig is.
Oplossingen voor graafmachines

SENSOREN

Onze fast-tracking sensoren houden je continu en nauwkeurig op de hoogte van je werkvoortgang. Unicontrol 3D ondersteunt de gehele carrosserie-, voorarm- en baksensoren. Hellingen en diepte worden continu bijgewerkt, wat resulteert in het snel en nauwkeurig uitvoeren van een klus.

SNELLE SENSOREN >

DUBBELE GNSS

Met een dubbele GNSS-box en antennes kun je positioneringstaken zonder wachten uitvoeren en zorgen voor nauwkeurigheid. Je maakt minder fouten en verhoogt je productiviteit. Als eerste ter wereld installeren wij onze antennes op het dak van de wiellader! Ook ondersteund Unicontrol de Nederlandse uitvoering met masten.

TABLET

Het gebruiksvriendelijke Android-systeem en het display organiseert je werk. Ongecompliceerde menu’s en data maken de software interface toeganglijk op profesioneel- en startersniveau. Raak je scherm aan en je bent gestart. Je hebt alles bij de hand op de robuuste tablet gemaakt voor gebruik in de bouw.

DATAFLOW

Met je huidige cloudoplossing kun je ontwerpbestanden uploaden, je projectgegevens delen en bijwerken. De mogelijkheid om in een mum van tijd data tussen machines en werkstations te delen, geeft je toegang tot alle gegevens, ongeacht de locatie.

Lees meer >

brochure

Download